Cautare

6352 de rezultate pentru "cinci stalpi daramati in cluj" (3.11 secunde)
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Puteti citi in continuare documentarul despre PSD. 'Lupta pentru fotoliul de lider crapa partidul in doua.
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare.
Boc la Cluj. ... Baconschi nu mai pridideste sa-l pupe in curtea palatului pe Zeus. ... Cine ramane la Cluj? ... Apostu la Cluj, Videanu la Bucuresti, Falca ever la Arad, Boc la Victoria, Pinalti la Piatra-Neamt. ... Si mai sta cinci ani la Cotroceni.
Piata imobiliara urmeaza trendul ascendent si in acest an. ... Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat marti, inainte de intalnirea cu reprezentantii companiei Bechtel, ca vrea ca tronsonul Cluj-Bors al Autostrazii Transilvania sa fie finalizat pana in 2012.
TVR 3, canalul Televiziunii Romane care emite din toate cele cinci statii locale, incepe primavara cu multe emisiuni de divertisment, programe magazin cu muzica si invitati, dar si cu transmisiuni sportive de interes national.
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an Gandul:
Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii Targu Jiu, s-a clasat pe locul patru la turneul amical dotat cu Cupa Banatul, dupa Poli Timisoara (cinci puncte), HC Caras Severin (patru puncte) si "U" Transilvania Cluj (doua puncte). ... Cluj, scor 36-40. ... Cluj.
O explozie puternica a avut loc duminica dimineata intr-un bloc de locuinte din Cluj-Napoca. ... Primele informatii indica faptul ca explozia s-a produs din cauza uneis scurgeri de gaze in unul din apartamente. ... De asemenea, au mai fost avariate cinci autoturisme parcate in fata blocului.
In luna aprilie, vedeta a dat startul caravanei nationale Traieste Inteligent, iar de data aceasta, Dana Savuica ii invita pe toti clujenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii, unde ne vom racori cu berea fresh din merisor, Redd's.
U Cluj - FC Voluntari 2-3 SuperLiga, Play-out, etapa a 6-a Au marcat: ... U Cluj: Gorcea - Oancea, Martic, Fl.
Camera Deputatilor a adoptat ieri in unanimitate o hotarare prin care sunt repartizate locurile ce revin fiecarui grup parlamentar in comisiile permanente.
Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza. ... Acesta este planul de rezerva al inculpatilor, care au formulat o solicitare in acest sens, invocand un viciu de procedura, anunta ziare.com, intr-o analiza a acestui caz.
Nivelul veniturilor pe baza carora persoanele singure sau familiile cu posibilitati materiale reduse beneficiaza de ajutorul statului, in perioada de iarna, pentru incalzirea locuintei, a fost modificat printr-o hotarire aprobata de Guvern, concomitent cu actualizarea ajutoarelor lunare acordate Noile valori ale veniturilor luate in calcul si ale ajutoarelor lunare acordate vor fi valabile pentru perioada 1 noiembrie 2005-31 martie 2006.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a decis sa suplimenteze pentru privatizarea Electrica Muntenia Sud numarul de ofertanti admisi la negocieri, urmind sa discute in ultima etapa a procesului cu cinci companii interesate sa preia producatorul de energie electrica, fata de doua, cum era stabilit initial.
Guvernul a promis zilele trecute ca pensionarilor cu venituri mici li se va acorda, in prag de Paste un ajutor care sa le mai indulceasca viata.
Explozia unei magistrale de gaze pe 27 ianuarie 2006, in cartierul Lapus, a distrus un punct termic a carui refacere a costat Termoficarea cinci miliarde. Desi a fost declarata oficial vinovata de producerea deflagratiei, Distrigaz Sud pune la respect regia pentru o datorie tot de cinci miliarde de lei.
Romania va avea in 2008 o productie de cereale de 2,8 tone la hectar, care, desi se plaseaza peste media ultimilor cinci ani, reprezinta circa jumatate din randamentul de 5,4 tone la hectar calculat la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor Eurostat.
Presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala, si vicepresedintele SIF Oltenia, Tudor Ciurezu, sunt noii reprezentanti ai SIF-urilor în consiliul de supraveghere al BCR, iar Peter Kisbenedek a fost înlocuit de Manfred Wimmer, informeaza NewsIn, citând surse din actionariatul bancii. Decizia a fost luata ieri, în cadrul Adunarii Generale a Actionarilor.
In unele judete, numarul insolventelor s-a diminuat simtitor, iar in altele a crescut usor. In acelasi timp, pe primele cinci luni ale anului, numarul firmelor noi s-a dublat sau chiar triplat in cateva zone, comparativ cu aceeasi perioada din 2011.
google-analytics.com